Meny

 
Ønsker dere velkommen til en uforglemmelig aften med spennende mat, vin og drinker inspirert av Filippinene hos oss på PINAS! Nedenfor finnes vår meny:

Aperitif | Forretter | Hovedretter | Dessert | Varme drikker | Rødvin | Hvitvin | Øl | Kalde drikker

 

Aperitif

Noe godt før maten

ETT GLASS CAVA (SF)
Soler-Jové Cava Brut Reserva
Preg av eple, sitrus og urter, streif av bittert i ettersmaken.
125

MINDORO SLING
Mørk rom, mango puree, appelsinjus, eplejus, grenadine
125

BORACAY SHORE
Vodka, guyabanojus
125

PARTY AT SINULOG
Tequila, mangojus, grenadine
125

BATANG KALYE
Mørk rom, gulaman, sirup, lime
125

ARNIS GRANDMASTER
Gin, calamansijus
125

MAKATI GIRL
Vodka, vermouth, sitronbrus, grenadine
125

Tilbake til toppen

 

Forretter


SISIG TAKITO (G, E, S)
Små filippinske tacoskjell fylt med beinfri svineribbe, langtidbresert i sitron, soyasaus og pepper, med salat og mango aioli. Populært valg!
95

BIFF SALPICAO (G, E, S)
Strimlet entrecôte av storfe (100g) marinert i soya, surret i olivenolje og hvitløk, med chili aioli og sprøstekt speltlompe
115

LUMPIA (G, E, S)
Stekte vårruller med kylling og strimlet grønnsaker pakket i filodeig, med soya-eddiksaus og banansaus
85

LUMPIANG SARIWA (G, E, P, N, S)
Ferske vårruller med svinekjøtt, nepe, og søtpotet, med peanøttsaus
95

Rekechips, barsnacks
30

Tilbake til toppen

 

Hovedretter


LONGGA BURGER & KAMOTE FRIES (G, E, S)
Chorizo burger med egg, tomat, løk, salat, og banansaus, med søtpotet fries
175

KARE KARE STEAK (SD, F, P, N)
Entrecôte av storfe (180g), aubergine, aspargesbønner og bokchoi i peanøttsaus, servert med fermenterte reker
255

ADOBO ALA PINAS (G, P, S, SF)
Den såkalte filippinske nasjonalrett. Kylling marinert i soyasaus og eddik, langtidsbresert med laurbærblad og hvitløk - Pinas-style! Kan serveres med svinekjøtt.
195

SIZZLING SISIG (E, S)
Beinfri svineribbe og svor langtidsbraisert i sitron, løk, og soyasaus. Servert med egg og aioli
195

LECHON KAWALI & ENSALADANG KAMATIS (G, S, P)
Dobbelstekt svineribbe servert med tomatsalat
225

PINAKBET (G, E, S)
Gryterett med eksotiske grønnsaker og rekepasta
175

BAHAY KUBO (G)
Vegetarrett med aubergine, gresskar, og andre eksotiske grønnsaker i kokosmelk
175

CRISPY SINIGANG (G, S)
Tamarindsuppe med aubergine, aspargesbønner og bokchoi, toppet med sprøstekt svineribbe
245

SINIGANG NA SUGPO (SD)
Tamarindsuppe med aubergine, aspargesbønner og bokchoi, toppet med kongereker
255

SINIGANG NA SALMON (SD)
Tamarindsuppe med aubergine, aspargesbønner og bokchoi, toppet med laksefile
195

HALABOS NA HIPON (G, SD, S)
Kongereker dampet i salt og sitronbrus
215

PANSIT GUISADO (G, S)
Risnudler med kylling og grønnsaker
185

CHICKEN INASAL (G, S)
Grillet kylling marinert i sitrongress, hvitløk og sitron, servert med salat og javaris
185

PINAS FRIED CHICKEN (G, S)
Fritystekt kylling med hjemmelaget gravy, servert med salat og ris
185

PORK BARBEQUE (G, E, S)
Filippinsk barbeque av svin i spyd, servert med javaris, sukkerrøreddik, og tomatsalat
185

TAPSILOG (G, E, S)
Soyaspeket strimlet entrecote (180g) av storfe bresert i hvitløk og sitron (tapa) servert med hvitløkris, speilegg og sukkerrøreddik
215

TOSILOG (G, E, S)
Sukker- og eddikspeket svinekjøtt (tocino) servert med hvitløkris, speilegg og sukkerrøreddik
195

LONGSILOG (G, E, S)
Filippinsk spekepølse av svin (longganisa) servert med hvitløkris, speilegg og sukkerrøreddik
185

MAKSILOG (G, E, S)
Pannestekt varmrøkt makrell servert med hvitløkris, speilegg, og soya-eddiksaus, med tomatsalat
175

SINANGAG POLLO ESPECIAL (G, E, S)
Stekt ris med kylling og grønnsaker
155

SINANGAG CARNE DE VACA ESPECIAL (G, E, S)
Stekt ris med oksekjøtt og grønnsaker
155

SINANGAG CARNE DE CERDO ESPECIAL (G, E, S)
Stekt ris med svinekjøtt og grønnsaker
155

SINANGAG LANGOSTINOS ESPECIAL (G, E, S, SD)
Stekt ris med kongereker og grønnsaker
155

Tilbake til toppen

 

Desserter

HALO HALO (M)
Små isflaker toppet med melk, søte mungbønner, jackfrukt, kokosgele, grønne og røde palmer og ubeis. Favoritt valg!
145 / 85

TURON ALA MODE (G, M, P)
Banan pakket i filodeig, toppet med peanøttsaus og sesam, servert med ubeis
95

MANGOPUDDING
Laget av mango fra Cebu-øya på Filippinene, med kokosmelk og kokos-pandanis
95

Tilbake til toppen

 

Varme drikker

FRANSKPRESS KAFFE
48

TE, ESPRESSO ELLER AMERICANO
32

CAPPUCCINO, CAFFE LATTE, CORTADO, MACCHIATO
38

Ekstra espresso shot, kaffesmak
6

Tilbake til toppen

 

Hvitvin

(Kan inneholde sulfitter)

MARKUS MOLITOR TRADITION RIESLING (Tyskland)
Floral duft med hint av ferske grønne epler. Lett og delikat tørr frukt med en saftig fersk frukt. Preg av sitrus, blomst og litt tropefrukt, hint av mineraler.
98 / 490

RABL LANGENLOIS KAMPTAL GRÜNER VELTLINER (Frankrike)
Fruktig, slank og fint balansert, preg av sitrus, eple og krydder, svakt bitter ettersmak.
590

SOLER-JOVÉ CAVA BRUT RESERVA (Spania)
Preg av eple, sitrus og urter, streif av bittert i ettersmaken. Aroma med preg av eple, sitrus og urter, hint av kjøtt og gummi.
125 / 625

TAITTINGER BRUT RÉSERVE (Frankrike)
Champagne. Duft av hylleblomst og tropisk frukt, gjær og bakst med hint av mineraler. Fremstår friskere på smak med en kjølig og fyldig eplefrukt. Innslag av bitter sitrus. God syre og en lett kremet og tørr finish.
845

Tilbake til toppen

 

Rødvin

(Kan inneholde sulfitter)

VILLA BORGHETTI VALPOLICELLA CLASSICO (Italia)
Preg av saftige røde bær, innslag av urter og litt krydder, svakt bitter ettersmak. Aroma med preg av røde bær, innslag av urter, lakris og trekrydder.
98/ 490

CHATEAU CAMBON BEAUJOLAIS (Frankrike)
Dufter av plommer og søte bær. Saftig og fersk frukt på smak med god mineralitet. Lett tørre tanniner i finish. Pen lengde.
585

MATUA MARLBORO PINOT NOIR (New Zealand)
Ung og saftig, preg av røde bær og urter, fast ettersmak med god lengde. Aroma med preg av røde bær, innslag av grønne urter og litt krydder.
585

TRAPICHE PURE MALBEC (Argentina)
Kraftig, friske modne bær, plomme, krydder og lakris.
Lang avslutning. Mørk lilla.
645

Tilbake til toppen

 

Øl

RINGNES FATØL
84

IMPORTERT ØL
San Miguel, Kirin. Budweiser, m.m.
Fra 94

MUNKHOLM (Alkoholfri)
49

Tilbake til toppen

 

Kalde drikker (alkoholfri )

GULAMAN
Svart filippinsk gele med hylleblomst og sirup
58

EKSOTISKE JUS
Mangojus, guyabanojus eller kalamansijus
58

KULLSYREHOLDIG DRIKKE OG ANNET JUS
Pepsi, Pepsi Max, 7up, Solo, Farris, Appelsinjus, Eplemost
48

Tilbake til toppen

 

---
ALLERGENER
Gluten (G), Skalldyr (SD), Egg (E), Fisk (F), Peanøtter (P), Soya (S), Melk (M), Nøtter (N), Selleri (SL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sulfitt (SF), Lupin (L), Bløtdyr (B)